A romantikus debreceni helyek toplistája

Debrecenben már érezni a szerelmet. A romantikus debreceni helyek még nem teltek meg élettel, de Valentin napon már megkapják az első figyelem morzsákat. Éppen ezért szerettük volna mi is összeszedni Veled és Veletek Debrecen szerelempontjait, hogy legyen miből válogatnotok mostanra, jövőre, vagy tavaszra. A lista elkészültében a Debrecenben Hallottam csoport tagjainak és a Debrecenben ettem közösségnek is hatalmas köszönet jár!

Reskontó étterem

Ugyan Attila ajánlotta a Reskontót az egyik debreceni csoportban, de hogy helyén kezeljük a dolgokat: mi sem tudnánk elsőre meghittebb helyet említeni. A Reskontónak meg van az a különleges előnye, hogy egyszerre romantikus a szó legismertebb és legátvittebb értelmében is. Megállt az idő ezen a helyen, és ha csak egy-egy órára, de tényleg elhiszed, hogy valamikor a polgári Debrecen egyik legjelentősebb pillanatában élsz, amikor Krúdy bármikor átoszkározhat Nyíregyházáról enni egyet ugyanitt.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ebbe nem csak a kanál áll meg,de a szívünk is. Babgulyás#leves 1200 forintért. Cupák-, és zsírmámor konszolidált verzióban. #reskontó #debrecenbenettem #dbrcn #debrecen #hungarianfood #mutimiteszel #kenyér #bogrács #foodblog

Debrecenben Ettem (@debrecenben_ettem) által megosztott bejegyzés,

Vintage World

A Vintage World teljes pompáját nyáron adja a hátsó, rejtett kis udvarral. Egy átlag ráérősebb napon azonban, itt olyan romantikus reggelit lehet kérni, hogy előre elintézettnek tekinthetitek a napotokat jókedv szempontjából. A virágot pedig már helyben átnyújthatod a hölgyednek, vagy szolidan kérheted a lovagodtól.

Kashmir

Indiai kaja Valentin napon? Hagyjál már! - mondhatnád, ha nem látnád azt a magas labdát, amit ad, hogy egy kisebb gasztro utazást tehetsz Debrecenben. Mínusz repülőjegy és tehenek mindenhol. A Kashmir akkor jó választás, ha szerettek kísérletezni és a hétköznapok után vágytok valami extrára. Romantikus debreceni helyek léteznek az ismert univerzumokon kívül is.

Pepito Pizzéria

Tudjuk. Nem tehetünk róla.
A Pepito nekünk egy olyan sztori, amire amikor lehet utalunk. A kis hely, a kemence, a sztori az indulásról, a költözésről, a kitartó minőségről mind-mind olyan tényező, amelyet érdemes romantikával megfűszerezni. A hihetetlen családias olasz pizzéria hangulat kihagyhatatlan, ha szeretnétek egy jót merengeni a ragazzaval, vagy a raggazzoval, miközben szól az O sole mio.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pepito pizza topping with fired chichken thigh @bence_debrecz_n_bbq @pepitopizzabardebrecen @mopenphoto #mopenphoto #debrecznbbq #pepitopizzabar #mopenphoto #pizza #pizzaphotography #pizzaphoto #foodporn #foodphotography #cheese #firedchickenthighs

mopen photo (@mopenphoto) által megosztott bejegyzés,

+1 Farzseb Söröző 

Én nem tudom, hogy Attilának hogyan jutott eszébe a Farzseb Sörözőt feltenni a romantikus debreceni helyek listájára, de hallod Attila igazad van! Miért kell csak az ing galléros, szép retikülös randikban gondolkodni? Menjünk ki az életbe és öleljük meg a rögvalóságot. A Benedek Elek tér gyöngyszeme titeket is vár, ha ugyanúgy borozgatnátok mint más, - tészta helyett ropival kísérve - csak stílusosabban.
Képet és rajongói oldalt sajnos nem találtam!

Egyébként, ha már romantika, akkor ajánljuk a megbolodgult és szép emlékű 4024.hu cikkét és a Tripadvisor mérsékelten mértéktartó listáját.

Van még egy jó ötleted? - Írd meg nekünk kommentben.
Jól jönne még tipp? - Keresd fel a Debrecenben ettem Insta oldalát ötletekért.

A borítókép a vintageworld.hu-ról származik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://debrecenbenettem.blog.hu/api/trackback/id/tr5116817074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Debrecenben ettem

Nyers valóság, főtt kaja. 100% szubjektív kajablog, ahol felfedezzük Debrecent.

Friss topikok

süti beállítások módosítása