A romantikus debreceni helyek toplistája
A romantikus debreceni helyek toplistája

Debrecenben már érezni a szerelmet. A romantikus debreceni helyek még nem teltek meg élettel, de Valentin napon már megkapják az első figyelem morzsákat. Éppen ezért szerettük volna mi is összeszedni Veled és Veletek Debrecen szerelempontjait, hogy legyen miből válogatnotok mostanra, jövőre, vagy tavaszra. A lista elkészültében a Debrecenben Hallottam csoport tagjainak és a Debrecenben ettem közösség nek is hatalmas köszönet jár!

Reskontó étterem

Ugyan Attila ...

A pizza, amely közösséget is épít Debrecenben
A pizza, amely közösséget is épít Debrecenben

Szeretnénk olyan debreceni gasztro-sztorikat is bemutatni Neked ezen a blogon, amelyekre érdemes odafigyelni. Az első részben a Pepito -t megálmodó házaspár női felével, Makai Dórával beszélgettünk a Pepito egyik asztalánál.

pepitocover-800x675.png

A Pepitoval még a Miklós utcán találkoztam először. Akkor egy jóbarátunk "vitt el" oda minket és emlékszem, hogy belépve a kis helyiségbe rögtön jól éreztem magam. Azóta költöztek, de a Létai úton, egy elsőre nem pizza bárnak ...

A debreceni reggelizők szerethető fekete báránya
A debreceni reggelizők szerethető fekete báránya

A Black Sheep Debrecenben régóta egy közkedvelt hely, ha "csak egy kávéra" kell leülni valahol a belvárosban. A saját pörkölésű kávékkal operáló debreceni kávéház azonban gondolt egy nem is annyira merészet - még a járvány alatt - és feltette a Black Sheep csészéjét a cívisváros legjobb reggelijeinek asztalára. Kipróbáltuk, hogy írhassunk róla Neked.

Láttunk már olyan helyeket Debrecenben, amelyeket szemmel láthatóan megviselt a tavaly tavasszal megélt ...

5 debreceni étel, amit meg kell kóstolnod
5 debreceni étel, amit meg kell kóstolnod

Klasszikus debreceni ételeket gyűjtöttünk össze Neked, amelyekről tuti a város jut az eszedbe.

DEBRECENI MÉZESKALÁCS

Bár ez a szeretnivaló, tartóssága miatt elsősorban ajándékként és emlékként is adható vásárfia szintén sokféle változatban készülhet országszerte, a debreceni viszont hagyományosan piros, fényes felületű, általában fehér habbal és színes rózsával díszített, középen kis tükröt rejtő, omlós tésztájú, különféle formákban ...

Debrecenben ettem

Nyers valóság, főtt kaja. 100% szubjektív kajablog, ahol felfedezzük Debrecent.

Friss topikok

süti beállítások módosítása